4-6 personer
1 hokkaido-græskar
Olivenolie
1-2 spsk. sukrin el. ½-1 spsk. sukrin+
1-2 spsk. kanel
Urtesalt
Ostecreme:
170 g rygeost
170 g creme fraiche 38%
1 tsk. citronsaft
3-4 tsk. stødt spidskommen
2-3 tsk. timian
Urtesalt og friskkværnet peber
50 g ristede græskarkerner
Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.
Skrub græskarret, skær det igennem, fjern kerner og trævler og skær det i 2-3 cm tykke både.
Læg bådene på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl dem med olivenolie (kun på den ene side :)) og drys med sukrin/sukrin+, kanel og urtesalt. Bag i ovnen i 30-35 min.
Rør ostecremen sammen og smag til.
Server ostecremen til de bagte græskarbåde og drys med ristede græskarkerner.
Bagt hokkaido med rygeostecreme |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar