En enkelt skive med tandsmør
100 g blødt smør
2 godt modne bananer
1 dl kokosmælk
4 æg
3 bløde dadler
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
6 tsk. loppefrøskaller (HUSK)
2 dl kokosfibre
100 g grofthakkede paranødder (i bogens opskrift bruges valnødder)
100 g grofthakket mørk chokolade 80%
Smelt smørret i en lille kasserolle el. gryde. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Blend bananer, kokosmælk, æg og dadler, til blandingen er ensartet. Hæld den over i en skål og rør kanel, kardemomme, vaniljepulver og bagepulver i. Tilsæt loppefrøskaller og kokosfibre og rør godt rundt. Rør til sidst nødder og chokolade i dejen.
Lad dejen stå i 10 min., før den fyldes i en sandkageform beklædt med bagepapir.
Bag i ca. 30 min., tag kagen ud af ovnen og lad den køle af på en rist.
Bananbrød til afkøling |
Bananbrød klar til smør :) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar