4 personer
600 g kyllingefilet, skåret i tern
Kokosolie el. smør til at stege i
1-2 tsk. karrypasta
2 dl kokosmælk
2 dl piskefløde
Saft af ½ lime
2 spsk. tamari
4 spsk. peanutbutter (med el. uden crunch)
Salt og friskkværnet peber
Drys:
En dusk finthakket koriander
2 fintsnittede forårsløg
½ æble med skræl, skåret i tynde halve både
Fintrevet skal af ½ øko lime
En lille håndfuld peanuts
Et blomkålshoved*
50 g smør
Salt og hvid peber
Steg kyllingeternene på en pande el. i en gryde ved middel varme.
Varm lidt kokosolie op på en sauterpande og lad karrypastaen riste lidt uden at branke.
Tilsæt kokosmælk, piskefløde, limesaft, tamari og peanutbutter og rør, til saucen har en ensartet cremet konsistens. Tilsæt kyllingeternene og lad det hele simre lidt.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Bland ingredienserne til drysset, kom det over retten, og server den rygende varm med blomkålsris til.
*Alternativt kan man finthakke et lille sommerhvidkål el. spidskål og lave kålris af det.
Kylling i peanutsauce med kålris |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar