onsdag den 10. juni 2015

Stuvet rødkål

Jeg har spist stuvet hvidkål og stuvet spidskål men aldrig stuvet rødkål. Da jeg havde 3/4 rødkål liggende i køleskabet og menuen stod på frikadeller med ramsløg, skulle tilbehøret være en flot og cremet rødkålsstuvning.

4-5 personer

3/4-1 rødkål, finthakket
Smør, jeg brugte ramsløgssmør
Ca. ½ l piskefløde
Himalayasalt og friskkværnet peber

Steg den hakkede rødkål i rigeligt smør :) Tilsæt piskefløde, salt og peber og lad blandingen simre, til den bliver tyk og cremet. Rør i stuvningen undervejs og tilsæt evt. ekstra piskefløde. Smag til med salt og peber.
Drys evt. med en finthakket krydderurt, jeg brugte ramsløg.

Stuvet rødkål

Ramsløgs-deller, stuvet rødkål med ramsløg og ramsløgspesto :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar