3 personer
Burgerbunde og -toppe:
6 portobellosvampe
Olivenolie
Sesamfrø
Tænd for ovnen på 200 grader.
Skær stokken af svampene, rengør dem forsigtigt og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olivenolie og bag i 15 min. Tag dem ud af ovnen, pensl burgertoppene med lidt olivenolie og drys med sesamfrø.
Bøffer:
400 g oksefars
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. tørret estragon
1 tsk. havsalt
Friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
Bland farsen med sennep, estragon, salt og peber, form tre flade bøffer og steg dem i smør. Mine blev brunet ved høj varme og fik derefter 2-3 min. på hver side ved middel varme.
Sellerifritter:
1 knoldselleri
Olivenolie
Havsalt
Skræl selleriknolden og skær den i stave i hånden eller i en foodprocessor. Vend stavene med olivenolie og havsalt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag i ca. 45 min. Vend evt. sellerifritterne et par gange.
Saml burgerne med f.eks. ramsløgspesto, salat, tomat og rødløg og server med sellerifritter og en god chipotlemayo.
Portobello-burger |
Portobello-burger med sellerifritter |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar