lørdag den 31. januar 2015

Broccolisalat med bønner og feta

Denne broccolisalat er nem og hurtig at lave, og på bloggen "MY SECRET FOOD" hedder den også "Lyn-salat med broccoli, bønner og feta". Hvis man har børn, der ikke er vilde med broccoli og bønner, "skjules" den grønne smag ret godt af feta og tamari-ristede kerner :)

2-3 personer

1 broccolihoved, delt i buketter
½ pose frosne bønner
100-150 g feta, jeg brugte en fåre/gede-feta fra Taverna
3 spsk. solsikkekerner
1 spsk. græskarkerner
1-2 spsk. tamari

Hæld kogende vand over grønsagerne, lad dem stå 2-3 minutter og hæld vandet fra. Lad grøntsagerne dryppe og køle af. Skær fetaen i tern. Rist kernerne på en tør pande, til de har taget farve. Tilsæt tamari og rør godt rundt, til væsken er fordampet (det går stærkt - vær opmærksom!). Hæld kernerne på en tallerken og lad dem køle af. Bland det hele og server.

Broccolisalat med bønner og feta (serveret til Cevapcici)

2 kommentarer:

  1. Sikke en indbydende salat. Savner man ikke en dressing til - eller serverer du noget ved siden af?
    Mvh Kathe

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Kathe :)
      Vi savnede ikke en dressing, men det er jo en smagssag.
      Kh. Lonerosa

      Slet