fredag den 29. januar 2016

Fish & Chips

I januar har jeg prøvet at få brugt de fødevarer, der var i både køleskab og fryser og derved minimere indkøb. Det kom der Fish & Chips ud af for et par aftener siden. Sejfilet fra fryseren, jordskokker og hjemmerørt remoulade fra køleskabet.

2 personer

2-3 sejfileter
1 æg
Pofiber
Himalaysalt
Friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning

1 pose jordskokker
Evt. lidt flagesalt

1/3 portion hjemmerørt remoulade

Tænd for ovnen på 100 grader varmluft. Skrub jordskokkerne og skær dem i tynde skiver; jeg brugte min foodprocessor. Fordel dem (i et lag) på tre bageplader beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 1,5 time. Giv dem evt. et lille drys flagesalt inden servering.

Jordskokkechips





















Dup sejfileterne tørre med køkkenrulle, vend dem i sammenpisket æg og derefter pofiber. Steg dem i smør ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Server med jordskokkechips og hjemmerørt remoulade.

Fish & Chips


Ingen kommentarer:

Send en kommentar