4 personer
1 kinaradise
Himalayasalt og friskkværnet peber
Sød paprika
50-75 g smør
Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl og del kinaradisen i stykker på størrelse med mellemstore kartofler. Skær riller på tværs af kinaradisestykkerne med ca. ½ cm mellemrum. For ikke at skære igennem kan man stikke en stegenål igennem kinaradisestykkerne - på langs og ca. ½ cm fra kanten. Læg kinaradiserne i en smurt bradepande og krydr dem godt med salt, peber og sød paprika. Læg en stor klat smør på hver kinaradisestykke og bag i ovnen i 40 min. Sæt ovnen på alm. ovn og læg stanniol over og bag videre i ca. 1 time.
Hasselback kinaradise |
Wau, de ser lækre ud og skal helt sikkert afprøves.
SvarSletMange hilsner Kathe
Tak Kathe :)
SletDe er super lækre, og man har god tid til at tilberede, hvad der ellers skal på bordet, mens de er i ovnen.
Kh. Lonerosa