8 stk.
3 æg
100 g gedesmøreost el. naturel flødesmøreost
100 g revet ost
Oregano, salt og peber
Del æggene i hvider og blommer og rør hviderne stive. Rør blommerne med smøreost, revet ost (jeg brugte 50 g Chili Gouda og 50 g Vesterhavsost) og krydderier.
Vend forsigtigt æggehviderne i.
Sæt massen i 8 runde klatter på en bageplade med bagepapir og bag ved 175 grader (varmluft) i ca. 15 min.
Top bundene med hvad du har lyst til. Hos mig blev det med hjemmelavet rød pesto, skalotteløg i tynde skiver, oksesalami, champignons i skiver, revet Vesterhavsost, oregano og friskkværnet peber.
Bag pizzaerne i ca. 3 min. ved samme temperatur som ovenfor.
Pynt eventuelt med friske cherry- eller blommetomater.
Server med salat.
Minipizza på ostebund |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar