Det eneste jeg har ændret er mængderne, da portionen ikke slog til hos os
(to voksne, en teenager og et barn).
3 squash
2-3 spsk. smør
250 g bacon (Hanegals er SÅ god)
3 æggeblommer
150 g Pecorino/Manchego/Parmesan
Friskkværnet peber
Skær de tre squash i strimler med en kartoffelskræller el. spiralizer:
Lurch Spirali klar til brug |
Spiralizeren er min bedste ven, når den strimler squash. Når den skal rengøres, bliver vi uvenner! |
Skær baconen i tern, læg den på en kold pande, varm op og steg baconen sprød.
Sideløbende røres æggeblommer, ost og peber sammen, og squashstrimlerne svitses et par minutter i smør.
Rør ægge-oste blandingen sammen med squashstrimlerne, så blandingen bliver lækker cremet af den smeltende ost. Tilsæt så bacon og stegefedt, rør sammen og server.
Squash a la Carbonara |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar