fredag den 3. maj 2013

Squash a la Carbonara

Squash a la Carbonara har jeg fra Sukkersensitiv
Det eneste jeg har ændret er mængderne, da portionen ikke slog til hos os
(to voksne, en teenager og et barn).

3 squash
2-3 spsk. smør
250 g bacon (Hanegals er SÅ god)
3 æggeblommer
150 g Pecorino/Manchego/Parmesan
Friskkværnet peber

Skær de tre squash i strimler med en kartoffelskræller el. spiralizer:

Lurch Spirali klar til brug
Spiralizeren er min bedste ven,
 når den strimler squash.
Når den skal rengøres, bliver vi uvenner!












Skær baconen i tern, læg den på en kold pande, varm op og steg baconen sprød.
Sideløbende røres æggeblommer, ost og peber sammen, og squashstrimlerne svitses et par minutter i smør.
Rør ægge-oste blandingen sammen med squashstrimlerne, så blandingen bliver lækker cremet af den smeltende ost. Tilsæt så bacon og stegefedt, rør sammen og server.

Squash a la Carbonara

Ingen kommentarer:

Send en kommentar