Som tilbehør fik vi blomkålsmos og bacon-rosenkål (blogindlæg følger).
6-8 personer
1 kg skært dansk kalvekød, skåret i strimler
4 spsk. kokosolie
4 spsk. smør / klaret smør
2 store løg, skåret i tynde halve skiver
6 spsk. dijonsennep
1/4 l bouillon *
500 g champignons, skåret i skiver
3 dl creme fraiche 38%
Himalayasalt og friskkværnet peber
* vi lavede bouillonen af vand og to hjemmegjorte okse-bouillonterninger
Smelt halvdelen af kokosolien og smørret i en stor gryde, brun kødet godt af og tag det op af gryden. Smelt resten af fedtstoffet i gryden, brun løgskiverne og kom kødet tilbage i gryden. Rør sennep sammen med bouillon, salt og peber og hæld blandingen i gryden. Læg låg på gryden og lad det hele simre i 35 min. Tilsæt champignonskiver og lad dem simre med i yderligere 10 min. Rør creme fraiche i og smag til.
Sennepsgryde |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar