onsdag den 22. januar 2014

Spinatsalat med blue cheese

Denne salat har jeg fra Thorbjörg Hafsteinsdottir, som er et af mine forbilleder.
Salaten er skøn og passer til stort set alt stegt/grillet kød.

3-4 portioner

100 g valnødder
1 spsk. kokosolie
½ spsk. yaconsirup
1 spsk. wasabipulver
En stor pose frisk spinat
Et lille el. ½ stort æble
½-1 dl rapsolie
50-75 g blue cheese, gerne på fåremælk

Start med at tørriste valnødderne, tilsæt kokosolie og lad det stege med i ½ min.
Tilsæt yaconsirup og kort efter wasabipulver, rør godt rundt og lad nødderne karamellisere.
Lad dem køle af på en tallerken og hak dem groft.
Skyl, slyng og riv spinaten i stykker. Skyl æblet og skær det i små stykker. Bland det hele sammen og nyd salaten til et stykke stegt/grillet kød, f.eks smørstegt kylling.

Spinatsalat med blue cheese



Ingen kommentarer:

Send en kommentar