fredag den 24. januar 2014

Hindbærmarmelade

En god ven introducerede mig for længe siden til peanutbutter og hindbærmamelade (sammen forstås). Det smager SÅ godt, og peanutbutteren klistrer mindre fast til ganen :) Denne kombi skulle jeg bruge til vafler (blogindlæg følger) en søndag morgen, så jeg måtte ha' lavet en sukkerfri hindbærmarmelade. Den er stort set lavet efter opskriften til brombærmarmelade.

Til et mellemstort glas:

300 g frosne hindbær
En stor spsk. sukrin+
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. chiafrø

Lad bær, sukrin+ og vaniljepulver simre ved lav varme i ca. 5 min. Mos hindbærerne med en ske eller gaffel, til marmeladen er nogenlunde ensartet. Rør chiafrø i marmeladen og hæld den på et skoldet glas. Opbevar på køl.

Hindbærmarmelade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar