6 sandwichbrød
300 g revet ost, jeg brugte ca. 220 g Mozarella og 80 g Cheddar
5 æg
2 store spsk. loppefrøskaller
1 stor spsk. pofiber
1 stor spsk. sesammel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. havsalt
1 broccolistok, skåret i grove stykker
½ spidskål (lille), halveret
1 rød og 1 grøn chili
2 forårsløg
Birkes til pynt
Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.
Blend alle ingredienser og lad dejen stå i 5-10 min. Sæt dejen i runde klatter på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad afstanden mellem dejklatterne være størst mulig, da dejen flyder ud under bagning. Drys med birkes og bag i 20 min. Afkøl sandwichbrødene på en bagerist.
Sandwichbrød |
Sandwich med dijonsennep, øko-skinke, ost og tomat |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar