torsdag den 7. maj 2015

Bagte porrer med valnødder og persille

Der var pludselig så mange porrer i mit køleskab, og så var det jo heldigt, at der i bladet "ØKOLOGI" var en opskrift på bagte porrer med valnødder og persille. Det blev til en enkel og lækker tilbehørs-ret; det eneste at udsætte på den var, at porrerne var svære at skære - selv med grillknive. Vi spiste de bagte porrer til smørstegte koteletter og nød den dejlige persillepesto til.

4 personer

4-5 porrer
Olivenolie
Flagesalt
1 stort løg
2 dl valnødder
Et bundt persille
Revet skal af en øko citron
Himalayasalt og friskkværnet peber

Rens porrerne og skær dem i tre stykker. Vend dem med lidt olivenolie og flagesalt og læg dem tre og tre på en bageplade beklædt med bagepapir. Tænd for ovnen på 180 grader varmluft. Hak løget fint, hak valnødderne og persillen groft og bland de tre ingredienser og citronskal med lidt salt og peber. Læg blandingen ovenpå porrerne, drys med friskkværnet peber, læg et stykke bagepapir over og bag i ovnen i 20-25 min.

Bagte porrer med valnødder og persille
- serveret med en smørstegt kotelet og persillepesto

Ingen kommentarer:

Send en kommentar