4 personer
1 blomkål, jeg brugte et grønt kålhoved fra Aarstiderne
1 spsk. appelsin-olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
5 spsk. Manchego, Pecorino el. Parmesan
Himalayasalt og friskkværnet peber
7-8 cherrytomater, skåret i kvarte
1-2 avocadoer, skåret i mundrette stykker *
5 spsk. ristede pinjekerner
En god håndfuld frisk basilikum, groft hakket
* vend evt. avocadostykkerne i citronsaft, så de beholder den grønne farve
Kør blomkålsbuketter til "couscous" i en foodprocessor. Hæld kogende vand over og lad det stå i et par minutter. Hæld vandet fra, pres blomkålen helt fri for vand og lad den køle af. Rør olie, balsamico, ost, salt og peber i "couscous"'en, fordel den i et fad og top med tomat, avocado, pinjekerner og frisk basilikum. Server til et godt stykke kød.
Blomkålscouscous |
Blomkålscouscous - close up |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar