fredag den 15. maj 2015

TH boller

TH boller er boller, som Tina Hansen i en LCHF-gruppe på FB har postet. Der har været meget hype om de boller, og da de hverken indeholder sukker, korn eller mejeriprodukter, skulle de prøves af herhjemme. De blev lidt små til vores lakseburgere, men både smagen og krummen var fin. Tøsen synes endda, TH bollerne er bedre end dem her, som er min favorit. Spises alle bollerne ikke samme dag, kan de med fordel ristes og nydes de næste dage.

6 "små" boller

1,5-2 dl pofiber
5 spsk. fiberHUSK
2 tsk. bagepulver
1 tsk. havsalt
4 æg
2 spsk. æblecidereddike
2,5 dl kogende vand

+
1 tsk. kardemomme for en "sød" bolle

Tænd for ovnen på 175 grader.
Bland de tørre ingredienser sammen. Tilsæt æg og rør dejen sammen. Rør æblecidereddike i og til sidst det kogende vand. Lad dejen stå og sætte sig lidt, form 4-6 boller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bollerne i ca. 50 min. og lad dem køle af på en bagerist.

TH boller

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar