4 vafler som på billedet
2 spsk. chiafrø
1 tsk. kanel
Et nip havsalt
1 dl mandelmælk
Fintrevet skal fra en øko appelsin
Saft fra ½ appelsin
2 æg
1 spsk. affedtet mandelmel
1 tsk. bagepulver
Kokosolie til bagning
Rør chiafrø, kanel, salt og mandelmælk sammen. Rør i blandingen et par gange el. tre den næste time, og gå så videre el. sæt blandingen på køl natten over. Rør resten af ingredienser i den nu meget tykke blanding og lad dejen stå og trække, mens vaffeljernet opvarmes. Smør vaffeljernet med lidt kokosolie og bag tykke og gyldne vafler (jeg bagte dem et minut mere efter grønt lys fra vaffeljernet). Vær opmærksom på at vaflerne ikke bliver sprøde.
Jeg serverede vaflerne med rabarberkompot, hasselnøddesmør og kakaonibs.
Chiavafler |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar