fredag den 6. november 2015

Choko-avocado kugler

Choko-avocado kugler er farlige at ha' i huset. De smager vildt godt og har en virkelig lækker konsistens. Og så er de nemme at lave. Opskriften har jeg fra min nyeste og skønne kogebog Femme Food. Den er skrevet af søstrene Annika og Winnie Methmann Christensen, og deres mad er uden gluten, mælk og hvidt sukker.

15-16 kugler

140 g mørk chokolade, jeg brugte Änglamarks 85%
1 avocado
1 tsk. vaniljepulver
½ tsk. ægte kanel
Evt. lidt sødning

+
kakaopulver, gerne raw

Smelt chokoladen over vandbad. Put resten af ingredienserne på nær kakaopulver i en lille skål og blend dem til en ensartet masse med en stavblender. Rør den smeltede chokolade i avocadomassen og stil choko-avocado massen på køl en halv times tid. Form/tril choko-avocado kugler og rul dem i kakaopulver. Nyd med en god kop kaffe el. te. Opbevares i et glas med tætsluttende låg.

Choko-avocado kugler


Ingen kommentarer:

Send en kommentar