4 personer
200 g LCHF pasta el. bønnepasta
1-2 squash, skåret i strimler med spiralizer el. skrællekniv
5 fed hvidløg
1 flaske mosede tomater
2 spsk. vodka
2 spsk. persille, finthakket
½ dl kokosmælk el. piskefløde
1 spsk. smør
1 dl revet fast ost, jeg brugte en gedeost
Godt med Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
+
Ekstra revet ost og persille til at drysse på retten
Evt. sprødstegte bacontern
Hvis du har valgt bønnepasta, koges denne i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Mos hvidløgsfeddene med en knivs flade side. Steg dem ved middel varme i godt med smør i en stor sauterpande. Når feddene har taget farve, tilsættes mosede tomater, salt og peber. Lad saucen simre et par minutter, tilsæt vodka og lad saucen simre, til bønnepastaen er kogt færdig - ellers ca. 5 min. Tilsæt saucen kokosmælk el. piskefløde og smør, rør det godt ud i saucen og smag til. Tilsæt persille, LCHF pasta el. afdryppet bønnepasta og vend det hele godt rundt. Vend til sidst revet ost i, anret i dybe tallerkener og drys med revet ost og finthakket persille.
Pasta med vodka-tomatsauce |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar