onsdag den 18. november 2015

Kokos-rabarbergrød

Jeg er glad for kokosgrød, og den bliver endnu bedre med et ordenligt skud rabarber. Og på den måde får man tilført måltidet en grøntsag på en lækker måde. Jeg har allerede en opskrift på kokosgrød her på bloggen; i denne er der tilføjet kokosmel og kanel er udeladt. Madbanditten inspirerede.

1 portion

2 æg
½ dl kokosmel
1 spsk. kokosfibre
1 dl kokosmælk
1 spsk. kokosolie
Et drys vaniljepulver

+
100 g rabarberkompot
Ristede kokosflager
Kakaonibs

Kom æg, kokosmel, kokosfibre, kokosmælk, kokosolie og vaniljepulver i en lille gryde og varm op under omrøring. Når grøden koger, skrues der helt ned for kogepladen, og der røres (helt vildt), til grøden har ønsket konsistens. Hæld grøden i en skål, lav en fordybning i grøden og hæld rabarberkompot heri (eller rør grød og rabarbergrød let sammen). Drys med ristede kokosflager og kakaonibs og server.


Kokos-rabarbergrød




Ingen kommentarer:

Send en kommentar