tirsdag den 9. februar 2016

Bananpandekager

Her på den internationale pandekagedag skal der selvfølgelig blogges om pandekager, og dem her er små og lækre med en svag sødme fra banan. Bananpandekagerne var min morgenmad i dag, toppet med rabarberkompot, creme fraiche rørt med vanilje og kakaonibs.

6 små pandekager - 1 portion

1 øko banan = 1 lille banan
2 æg
3 tsk. loppefrøskaller
Et drys vaniljepulver
Et drys kardemomme
Smør / klaret smør til stegning

Blend ingredienserne til bananpandekagerne, jeg brugte min stavblender. Lad dejen hvile mens smør smeltes på en mellemstor pande. Sæt dejen til pandekagerne med en spiseske, jeg brugte tre spiseskefulde dej til hver pandekage. Bag pandekagerne ved middel varme, brug evt. to paletknive til at vende pandekagerne med. Server med ønskede toppings.

Bananpandekager

Ingen kommentarer:

Send en kommentar