torsdag den 25. februar 2016

Skyr med peanutbutter og granola

Jeg spiser ofte en portion skyr til morgenmad - rørt med vaniljepulver og SweetDrops med vaniljesmag og toppet med rabarberkompot, granola og mandelsplitter.
Det er et SENSE måltid, hvor rabarberkompotten udgør det grønne, skyr udgør protein, kerner og frø i granolaen samt mandler udgør fedt og granola udgør kulhydrater.
Da jeg så læste Madbandittens blogindlæg om græsk yoghurt med peanutbutter og nøddemysli, var det en oplagt variation til ovenstående. Og god det var den.

1 person

200 g skyr
Et godt drys vaniljepulver
8 dråber SweetDrops med vaniljesmag
1 spsk. smooth peanutbutter

+
granola, f.eks. denne

Rør skyr med vaniljepulver og SweetDrops. Rør derefter peanutbutter i skyren og drys med et par skefulde granola. Jeg spiste også en lille portion rabarberkompot med fløde og var mæt de næste 5 timer.

Skyr med peanutbutter og granola

Ingen kommentarer:

Send en kommentar