Første gang blev lykkens gang med stegning af kammuslinger. Jeg så denne madbio fra Aarstiderne, fulgte instruktionerne og erstattede blomkål med asparges (da det var, hvad der var i køleskabet). Et lille festmåltid, der kan fungere som frokost, forret eller som en lille middagsret de dage, hvor sulten ikke er stor.
1 person
Himalayasalt
Olivenolie
20-25 g smør
En stor håndfuld hakket persille
Saften af 1/2 citron
Friskkværnet peber
Et halvt bundt asparges
Knæk det nederste af aspargesene, skyl, tør og halver dem. Anret dem på en tallerken. Dup kammuslingerne tørre og drys dem med salt. Varm en god sjat olivenolie op på en stor pande. Læg kammuslingerne ned i panden og steg dem ved middelhøj varme 1 minut på hver side. Halvvejs i det sidste minut, tilføjes smør, persille og citronsaft. Læg de stegte kammuslinger på de anrettede asparges, dryp med den brunede smør, krydr med friskkværnet peber og top evt. med lidt ekstra persille.
Kammuslinger med asparges og brunet citron-smør |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar