onsdag den 21. maj 2014

Kylling Cordon Bleu

Min mand havde købt en meget lækker røget øko skinke i Malmö, og lidt af den skulle bruges til Kylling Cordon Bleu. Inspiration kom herfra, og retten skal bestemt på bordet igen.

4 personer

4 kyllingefileter
4 tykke skiver ost, gerne med smag
4 skiver røget el. kogt skinke
1 æg
Parmesan, revet meget fint (til rasp)
Himalayasalt og friskkværnet peber

Tænd for ovnen på 200 grader.
Skær en dyb lomme i kyllingefileterne og fyld den/dem med ost og skinke. Alternativt kan kyllingefileterne skæres helt igennem, bankes flade med en kødhammer og lægges sammen med ost og skinke. Vend de fyldte kyllingefileter i sammenpisket æg og parmesanrasp (iblandet salt og peber) og læg dem i et smurt ovnfast fad. Bag i ovnen i 25 min. Sæt ovnen på grill og giv kyllingefileterne yderligere 5 min., til overfladen er gylden.
Server med f.eks. smørstegte asparges og broccoli - og ekstra smør.

Kylling Cordon Bleu med smørstegte grøntsager



Ingen kommentarer:

Send en kommentar