fredag den 9. oktober 2015

Chokolader med ristede sesamfrø

Jeg var skeptisk, da jeg læste om chokolade og sesamfrø hos Madbanditten, men skepsissen blev gjort til skamme, da den første fine chokolade smeltede i min mund.
Jeg ristede sesamfrøene for at fremhæve deres smag.

Ca. 25 chokolader

160 g mørk chokolade
1 spsk. kokosolie med smag
½ dl ristede sesamfrø

+
2-3 chokolade-silikoneforme

Smelt 110 g chokolade og kokosolien over vandbad. Tag gryden af varmen og lad resten af chokoladen smelte i blandingen. Fordel lidt ristede sesamfrø i hvert hul i silikoneformene og gem ca. samme mængde frø til at drysse ovenpå chokoladerne. Rør resten af sesamfrøene i chokoladen og fordel blandingen i formene. Drys med de sidste frø og sæt chokoladerne på køl, til de er størknet. Opbevar  køl.

Chokolader med ristede sesamfrø

Ingen kommentarer:

Send en kommentar