4-5 personer
1 blomkål, groftrevet
4 fed hvidløg
2 spsk. tahin
1-2 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. paprika
Saften af ½ citron
Olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber
Kokosolie / smør / klaret smør til stegning
Steg blomkål og hvidløg i godt med fedtstof, og til det tager farve.
Lad det køle lidt af og blend det med resten af ingredienserne.
Juster med olie til hummussen har ønsket konsistens og smag til.
Kom hummussen i en skål, dryp med olivenolie og drys med paprika.
Server f.eks. til grøntsagsstænger og/el. snackpølser.
Blomkålshummus |
Det ser lækkert ud og skal helt sikkert afprøves. Jeg undgår faktisk hummus lige præcis pga kikærterne. Det er da utroligt, hvad man kan bruge blomkål til :-)
SvarSletMange hilsner Kathe
Enig Kathe :)
SletJeg har aldrig været vild med blomkål, men nu bruger jeg det virkelig tit - og kan lide det.
Kh. Lonerosa