4 portioner
500 g rabarber, skåret i mindre stykker
200 g frosne jordbær
1 vaniljestang
1/4 dl vand
3 store spsk. sukrin gold
Skrab vaniljekorn ud af vaniljestangen, kom korn og stang, rabarber, jordbær og vand i en gryde. Kog op og lad blandingen simre, til rabarberstykkerne er møre - ca. 15 min. Blend grøden sammen, rør sødning i og smag til.
Da rabarber jo er en grøntsag, og da det er lørdag, blev det til rabarber-jordbærgrød med fløde og hakkede mandler til morgenmad - mums. Grøden er også god sammen med chiagrød - igen er det Anne, der er på spil.
Rabarber-jordbærgrød |
Yum! :)
SvarSletYes :)
SletIh, hvor ser det godt ud! Jeg har liked den på bloglovin', så jeg kan finde indlægget frem igen :-)
SvarSletKh Cathrine, yogalærer og yogablogger på cathrineyoga.dk
Tak Cathrine :)
SletDet var en super skøn morgenmad.
Kh. Lonerosa