3 personer
2 store kyllingfileter
Olivenolie
Himalayasalt
Friskkværnet peber
½ flaske mosede tomater
1,5 dl kokosmælk
2 tsk. basilikum
2 stegte/grillede kyllingepølser
75 g oliven
75 g revet Manchego
+
frisk basilikum til pynt
Tænd for ovnen på 170 grader varmluft.
Skær kyllingfileterne i tern, læg dem i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag i ovnen i ca. 8 min. Hæld mosede tomater, kokosmælk og basilikum i en lille gryde og lad det simre. Skær pølserne i skiver og put dem i fadet til kyllingeternene. Tilsæt oliven og tomatsauce og vend det hele godt sammen. Drys med revet ost og bag i ovnen i yderligere 8 min. Pynt med groftskåret frisk basilikum og server.
Som tilbehør serverede jeg grillet og ostegratineret broccoli.
Italiensk/spansk kyllingefad |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar