16 personer
3,5 kg oksesteg
Rub:
2 spsk. sød paprika
2 spsk. oregano
4 tsk. hvidløgspulver
4 tsk. hvid peber
4 tsk. allehånde
2 tsk. stødte nelliker
2 tsk. kanel
4 tsk. spidskommen
2 tsk. røget paprika
2 spsk. kokossukker
2 spsk. havsalt
Simresovs:
1 dl Tamari
Saft af fire limes
4 fed pressede hvidløg
2 spsk. yaconsirup el. kokossukker
+
persille
Puds stegen af for sener og det meste fedt. Bland ingredienserne til rubben og gid den godt ind i stegen. Læg stegen i en stegeso og sæt på køl mindst natten over.
Tænd for ovnen på 100 grader varmluft. Bland ingredienserne til simresovsen og hæld dem over og rundt om stegen. Sæt stegesoen i ovnen og lad stegen stege i ca. 10 timer (hvis stegen er mindre, skal stegetiden mindskes tilsvarende)
Træk kødet fra hinanden med to gafler, bland det godt med simresovsen, drys med persille og server. Jeg serverede min pulled beef med burgerboller og coleslaw.
Pulled beef |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar