fredag den 4. september 2015

Smørstegte grønne bønner med feta

Det her er en nem og meget lækker tilbehørsret og kunne såmænd også spises som en let frokostret. Jeg fandt opskriften hos Fru Kofoeds Køkken.

4 personer

500 g frosne bønner
1 stort rødløg, skåret i tynde både
1 rød peber, skåret i mindre stykker
4 fed hvidløg, finthakkede
60 g smør / klaret smør
Himalayasalt
Friskkværnet peber
75-100 g feta (gerne af fåremælk), skåret i store tern

Smelt smørret i en stor pande og steg løg og hvidløg nogle minutter. Hæld de frosne bønner i panden, krydr med salt og peber, skru ned for varmen og lad grøntsagerne simre, til bønnerne er møre og har suget en god del smør til sig. Tilsæt peberfrugtstykkerne og lad dem simre med de sidste 2-3 minutter. Tag panden af varmen, tilsæt feta og server. Vi spiste de lækre bønner til en rigtig god øko medister.

Smørstegte grønne bønner med feta
Medister og smørstegte grønne bønner med feta


Ingen kommentarer:

Send en kommentar