6-12 boller, alt efter størrelse
2 dl. lunken mandelmælk
1 tsk. sukrin+
50 g gær
2 tsk. havsalt
2 store tsk. bagepulver
4 spsk. loppefrøskaller
4 spsk. chiafrø
4 æg
2 spsk. smeltet kokosolie
4 revne gulerødder
300 g kikærtemel
+
sesamfrø til pynt
Opløs sukrin+ og gær i den lunkne mandelmælk. Tilsæt salt, bagepulver, loppefrøskaller og chiafrø og rør det hele godt sammen. Lad blandingen stå i 10 min. Rør æg, olie, gulerødder og kikærtemel i og lad dejen stå i 10 min. Tænd for ovnen på 180 grader.
Form med våde hænder det ønskede antal boller og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med sesamfrø og bag i ca. 12-15 min. Lad bollerne køle af på en bagerist. Bollerne opbevares på køl el. frost.
Kikærteboller |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar