søndag den 10. april 2016

Rabarber-chiagrød

Tredje blendede chiagrød blev med rabarber. En cremet og let grød med syre fra rabarberkompot og sødme fra banan. Inspirationen kommer igen herfra,

1 portion

2 spsk. chiafrø
1,5 dl mandelmælk
½ tsk. vaniljepulver
½ avocado
75 g frossen banan (i skiver)
100 g rabarberkompot

+
2 spsk. grofthakkede ristede hasselnødder
2 spsk. friske hindbær

Aftenen før grøden skal spises, røres chiafrø, mandelmælk og vanilje sammen i et glas (med låg til). Rør blandingen igennem et par gange eller tre den næste halve time. Sæt blandingen på køl natten over.
Næste morgen blendes blandingen med avocado, banan og rabarberkompot. Hæld den cremede grød i en skål og top med hasselnødder og friske hindbær. Spis evt. et blødkogt æg og et par tomater ved siden af.

Rabarber-chiagrød





Ingen kommentarer:

Send en kommentar