torsdag den 26. september 2013

Rejesalat og svenske hotdogs

En svensk hotdog er et pølsebrød med en ristet pølse og rejesalat på toppen; en underlig kombination, der selvfølgelig skulle prøves af - dog med oopsies i stedet for pølsebrød. Smagen var super god, men man kan ikke lægge hotdoggen fra sig, uden at den "går fra hinanden" ;) Inspirationen fik jeg fra Sukkersensitiv.

3-4 portioner

160 g rejer *
50 g mayonnaise
100 g hvide asparges, skåret i mindre stykker
Citronsaft
Hakket dild
Urtesalt og friskkværnet peber

* jeg har fundet de lækreste, store og økologiske rejer i både Fakta og Super Brugsen (de skal dog gåes efter)

Bland rejer, mayonnaise, asparges og dild.
Smag til med citronsaft, urtesalt og friskkværnet peber.

Rist gode pølser på grill el. pande, læg en pølse i en oopsie og top med rejesalat.

Rejesalat og svenske hotdogs
















Server evt. med salat med mormordressing (blogindlæg følger).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar