onsdag den 18. september 2013

Broccolisalat med Pecorino

Jeg følger bl.a. den svenske blog LifeZone LCHF Kostrådgivning, og Moniques
broccolisalat er SÅ lækker; vi har nydt den to gange i løbet af sommeren, og i efteråret kommer salaten helt sikkert også på bordet.
- en af sommeraftenerne spiste vi en marineret og grillet roastbeef til (Gaardbutikken.dk).

4 personer

4 store håndfulde blandet salat, skåret i fine strimler
1-2 broccolihoveder, alt efter størrelse
2 dl mayonnaise
1 dl creme fraiche 38%
1 tsk. dijonsennep
2 dl revet Pecorino
Friskkværnet peber

Del broccolihovedet/hovederne i små buketter, skær det øverste af stokken(e) i små stykker og put det hele i en gryde (gem evt. det nederste af stokken(e) til en grøn smoothie el. juice). Overhæld med kogende vand, læg låg på og lad stå ca. 3 min. Hæld broccolien i en sigte, overhæld med koldt vand og lad broccolien dryppe og køle af.
Rør en dressing af mayonnaise, cremefraiche og dijonsennep.
Fordel salaten i et fad, drys med halvdelen af osten og fordel halvdelen af dressingen ovenpå. Læg nu et lag broccoli, fordel resten af dressingen herover og drys med resten af osten. Top med lidt friskkværnet peber og server.

Broccolisalat med Pecorino


Ingen kommentarer:

Send en kommentar