Inspirationen til kagen fik vi fra Xenia.
1 stor (ovn)bradepande
Chokoladedej:
200 g mørk chokolade 70%
100 g mørk chokolade 86%
300 g smør
150 g sukrinmelis
6 æg
2 store spsk. mandelmel
Ostecreme:
600 g cream cheese / flødeost
3 æg
1,5 spsk. vaniljepulver
150 g sukrinmelis
225 g friske el. frosne hindbær
Tænd for ovnen på 160 grader varmluft.
Smelt chokolade, smør og sukrinmelis i en gryde (ved lav varme). Tag gryden af varmen og lad chokolademassen køle lidt af, mens alle ingredienser til ostecremen piskes sammen i en skål. Rør æg og mandelmel i chokolademassen.
Beklæd en stor bradepande med bagepapir og hæld først chokoladedejen i. Hæld dernæst ostecremen over og "marmorer" ved at trække en ske eller kniv rundt i de to lag.
Fordel hindbærene jævnt over hele kagen og bag den i ca. 35 min.
Kagen skal køle helt af og sætte sig, inden den skæres i firkanter og nydes.
Kagen er fryseegnet.
Cheesecakebrownie med hindbær |
Super dejlig dag og skøn skøn kage :) :)
SvarSletJa, det var en super hyggelig dag, og kagen skal bestemt også bages igen :)
SvarSlet