4 personer
4-6 fiskefileter
4-6 håndfulde frisk spinat
8-12 tsk. grøn el. rød pesto (jeg brugte persillepesto)
8-12 tsk. hvidløgssmør
Revet Vesterhavsost
2 squash
8-12 store spsk. grøn el. rød pesto
8 San Marzano el. cherrytomater
Tænd for ovnen på 170 grader varmluft.
Læg den friske spinat i 4-6 bunker på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg fiskefileterne ovenpå og top med pesto, hvidløgssmør og revet ost.
Bag i ovnen i 17 min. og slut af med at grille i ca. 4-8 min., til osten får lidt farve.
Imens fisken er i ovnen laves pasta af de to squash's, enten med en spiralizer el. med en kartoffel-/tyndskræller. Overhæld evt. pastaen med kogende vand, hæld vandet fra med det samme og dryp godt af. Vend pesto i pastaen.
Server de bagte fiskefileter med pestopastaen og tomatbåde drysset med lidt urtesalt.
Bagt fiskefilet med pestopasta |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar