6 stk.
Hindbærmarmelade:
125 g frosne hindbær
1 spsk. sukrin
Kagebund og -top:
2 dl mandler, malet til mel
½ dl solsikkekerner, malet til mel
½ dl kokosmel
1 spsk. kokosfibre
1 spsk. sukrin+
1 tsk. vaniljepulver
40 g blødt smør
1 æg
Frosting:
80 g cream cheese
½-1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. sukrin+
Evt. pynt som f.eks. frysetørrede hindbær el. farvet kokosmel.
Bring frosne hindbær og sukrin i kog i en gryde og lad det koge under låg i 20 min.
Smag til og køl af.
Bland de tørre ingredienser til kagebund og -top. Ælt smørret i og saml dejen med ægget. Er dejen for klistret til at blive rullet ud, stilles den på køl 10-15 min.
Tænd for ovnen på 160 grader. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir - til et rektangel på ca. 21 x 31 cm. Bag i 15 min., skru ned for varmen til 140 grader og bag i ca. 10 min. Hold øje med at kagen ikke bli'r for mørk.
Tag kagen ud, lad den køle af og skær den over på langs (brug en skarp kniv). Smør den ene kage-del med hindbærmarmeladen, læg den anden kage-del ovenpå og skær snitter. Man kan også smøre frosting på, før man skærer snitter.
Rør ingredienserne til frosting sammen og smør den på kagesnitterne.
I stedet for frosting kan man bruge creamed coconut / kokossmør, hvilket jeg vil prøve næste gang. Alt andet end glasur af sukrinmelis, som jeg undgår pga. den metalliske/
kolde eftersmag.
Uhm, hvor ser de bare lækre ud!
SvarSletTak Anne :)
SvarSletAt både min far og datter spiste mere end én snitte, tog jeg som et kompliment.