torsdag den 10. april 2014

Guacamole

Guacamole hører sig klart til mexicansk mad men passer også fint til f.eks. en pizza med røget laks (blogindlæg følger). Opskriften er fra Karolines Køkken 4, hvor den hedder avocadodressing, og hvor der bruges salatløg i stedet for skalotteløg. Der tilføjes også 3-4 dråber tabascosauce.

4 personer

2 avocadoer
1 tsk. citronsaft
1,5 dl creme fraiche 38% *
1 skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 hakket tomat
Urtesalt og friskkværnet peber

* ønskes en mælkefri guacamole udelades creme fraiche.

Dryp avocadokødet med citronsaft og mos det med en gaffel.
Bland de øvrige ingredienser i og smag til.

Ps. HUSK bloggens fødselsdags give-away - her.

Guacamole



Ingen kommentarer:

Send en kommentar