3 personer
1 x bønnefritter
2 små løg, skåret i halve ringe
2 små rødløg, skåret i halve ringe
2 pakker pølser, skåret i mundrette stykker *
Smør / klaret smør til stegning
Himalayasalt og friskkværnet peber
* jeg brugte Hanegals Wienerpølser
Smelt fedtstof på en stor pande, når der er ca. 25 min. tilbage af bønnefritternes stegetid. Steg løgstykkerne, til de tager farve og hæld dem i en skål. Smelt mere fedtstof og steg pølsestykkerne, til de tager farve. Tilsæt løgstykkerne og smag til med salt og peber.
Anret pølser og løg ovenpå de sprøde bønnefritter.
Server med f.eks. ketchup/BBQ-marinade og mayonnaise.
Anret pølser og løg ovenpå de sprøde bønnefritter.
Server med f.eks. ketchup/BBQ-marinade og mayonnaise.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar