lørdag den 5. april 2014

Pølsemix

Pølsemix kan meget let LCHF'iseres ved at skifte pomfritter ud med bønnefritter, og det gjorde jeg så - med et godt resultat.

3 personer

1 x bønnefritter
2 små løg, skåret i halve ringe
2 små rødløg, skåret i halve ringe
2 pakker pølser, skåret i mundrette stykker *
Smør / klaret smør til stegning
Himalayasalt og friskkværnet peber

jeg brugte Hanegals Wienerpølser

Smelt fedtstof på en stor pande, når der er ca. 25 min. tilbage af bønnefritternes stegetid. Steg løgstykkerne, til de tager farve og hæld dem i en skål. Smelt mere fedtstof og steg pølsestykkerne, til de tager farve. Tilsæt løgstykkerne og smag til med salt og peber.
Anret pølser og løg ovenpå de sprøde bønnefritter.
Server med f.eks. ketchup/BBQ-marinade og mayonnaise.

Pølsemix

Ingen kommentarer:

Send en kommentar