4 personer
Pizzabund:
4 æg
½ dl piskefløde el. kokosmælk
1 spsk. fiberHUSK
½ dl mandelmel
1/4 dl kokosfibre
ca. 1 tsk. havsalt
100 g revet ost, jeg brugte Cheddar og Pecorino
Tomatsauce:
6 store tomater, skoldede og flåede
Frisk basilikum, ca. 3/4 potte
Urtesalt og friskkværnet peber
Topping:
200 g røget laks i tynde skiver
100 g revet ost, jeg brugte Pecorino
Olivenolie
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft
Start med pizzabunden; pisk alle ingredienser på nær osten sammen.
Rør osten i og lad dejen stå i ca. 5 min.
Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 15 min.
Hak imens tomater sammen med frisk basilikum, urtesalt og friskkværnet peber. Smag til.
Fordel tomatsaucen på den forbagte pizzabund, top med revet ost og røget laks og dryp med olivenolie. Bag pizzaen i ca. 15 min, til den er let gylden.
Server med guacamole.
Ps. HUSK bloggens fødselsdags give-away - her.
Laksepizza med guacamole |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar