onsdag den 11. marts 2015

Grønkålschips

I KålKassen fra Aarstiderne var der en stor pose grønkål, og halvdelen blev brugt på grønkålschips. Chipsene faldt i god jord hos sønnen og jeg, mens datteren vrængede på næsen og sagde, at de lugtede grimt. Nuvel, chipsene skal helt sikkert laves igen. Inspirationen fik jeg fra LCHF - Den omvendte verden.

5-6 store stængler grønkål
Olivenolie
Et drys havsalt
Evt. andre krydderier, f.eks. røget paprika

Tænd for ovnen på 170 grader.
Skyl og tør kålen godt, riv den i mindre stykker (kassér stokkene) og put kålstykkerne i en pose sammen med lidt olivenolie, et drys havsalt og evt. andre krydderier. Luk posen og ryst / masser ingredienserne sammen. Fordel kålstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 15 min. Kig til kålchipsene undervejs, så de ikke bliver brændte. Server evt. med en god dip.

Grønkålschips klar til ovnen
Grøkålschips klar til munden og maven :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar