4 personer
50 g smør / klaret smør
300 g mørt kalvekød i tern/strimler *
5 rødløg, skåret i tynde både
500 g champignons, skåret halve el. kvarte
2 tsk. Herbes de Provence
1 tsk. Himalayasalt
Friskkværnet peber
3-4 squash, strimlet med julienneskærer el. spiralizer
200 g revet Manchego el. Pecorino
* mørt oksekød kan også bruges
Smelt halvdelen af smørret i en stor gryde el. sauterpande. Steg kødet ved høj varme og under omrøring i ca. 1 min. Hæld kød og stegesky i en skål. Smelt resten af smørret og steg først rødløg et kort øjeblik. Tilsæt champignons og Herbes de Provence og steg blandingen under omrøring i ca. 5 min. Kom kød og stegesky ned til grøntsagerne og smag til med salt og peber. Server på bund af squashghetti og top med revet ost.
Kalvegryde med squashghetti og revet Manchego |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar