3-4 personer
6 laksefileter
Himalayasalt
Blå birkes
½ hvidkålshoved
1 stor el. 2 små fennikler
3 spsk. æblecidereddike
6 spsk. olivenolie
Skal og saft fra en øko lime
Himalayasalt og friskkværnet peber
1 æble
Et bundt dild
+
1 lime, skåret i både
Snit hvidkål og fennikel fint. Jeg brugte min foodprocessor samt en kniv, næste gang vil jeg bruge mit mandolinjern. Rør en dressing af æblecidereddike, olivenolie, limeskal og -saft, salt og peber og vend den rundt i råkosten. Stil på køl.
Tænd for ovnen på 170 grader varmluft. Læg laksefileterne i et smurt ovnfast fad, drys godt med Himalayasalt og birkes og bag i ovnen i ca. 12 min.
Læg en el. to laksefileter på en tallerken og anret salaten med tynde skiver æble, plukket dild og en limebåd (til at presse ud over laksen).
| Laks med birkes og hvidkåls-fennikel salat |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar