Man laver denne lækre blomkålssalat:
Blomkålssalat |
1 blomkålshoved
1 bundt radiser
1 dl cremefraiche 38%
1 spsk. mayonnaise
½ lille løg, finthakket
½ bundt purløg, hakket
Urtesalt og friskkværnet peber
Del blomkålshovedet i små buketter og blancher i letsaltet kogende vand (max. 2 min.). Skyl buketterne med koldt vand og lad den dryppe godt af. Skær radiserne i tynde skiver *
Bland cremefraiche, mayonnaise, løg og purløg og smag til med salt og peber.
Vend grøntsagerne i dressingen og smag til. Pynt med purløg.
* Radiser, der er blevet lidt bløde, bliver sprøde igen, hvis man skærer toppene af dem og lægger dem i koldt vand i en skål, der sættes på køl et par timer.
Serveret med en grillet lammekotelet, krydret med salt, peber og rosmarin |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar