4-6 personer
500 g kyllingefars
Et par håndfulde finthakket, frisk basilikum
Urtesalt og friskkværnet peber
250 g frosset spinat (optøet)
250 g markchampignons, skåret i skiver
1 aubergine, skåret i tern
4 æg
4 spsk. mayonnaise
150-200 g revet ost, f.eks. lagret cheddar
Smør el. kokosolie til at stege i
Brun kyllingefarsen i smør el. kokosolie, krydr med urtesalt og friskkværnet peber og hæld kødet i et smurt ovnfast fad. Drys med den finthakkede basilikum.
Knug den optøede spinat fri for væde og fordel den over kødet.
Steg champignonskiver og auberginetern, til de er gyldne og har afgivet al væsken og læg grøntsagerne ovenpå kød og spinat.
Pisk æg og mayonnaise sammen og hæld det over grøntsagerne.
Slut af med revet ost og bag gratinen ved 225 grader i ca. 20 min.
Lad gratinen stå og sætte sig i 10 min., inden den spises.
Jeg serverede gratinen med cremefraiche 38% rørt med urtesalt, friskkværnet peber og stødt spidskommen.
Kyllingegratin |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar