torsdag den 4. juli 2013

Bagt laks med squashghetti

Nem aftensmad er et hit efter en travl arbejdsdag, og at der er en rest til næste dags frokost er bestemt et ekstra plus.

Bagt laks med squashghetti

















4-5 personer

En lakseside
1-2 limefrugter el. 1 citron
Salt og peber

2-3 squash's
Grøn pesto, f.eks. Madbandittens persillepesto el. min lidt ændrede version.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Læg laksesiden i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og friskkværnet peber og læg skiver af lime el. citron på toppen.
Læg stanniol over fadet og bag laksen ca. 15-20 min. alt efter behag.
Vi kan bedst lide laksen en anelse rå i midten, og derfor har den været frosset før tilberedning.

Lav spaghettistrimler af squash - enten med en spiralizer el. en kartoffelskræller.
Hæld kogende vand over strimlerne og lad dem stå et minut.
Hæld vandet fra og lad strimlerne dryppe godt af. Vend med en god mængde pesto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar