tirsdag den 30. juli 2013

Køleskabsgrød vol. l

Jeg er glad for grød - og også for hurtig og nem morgenmad, der kan tages med på arbejde. Inspireret af Heidis Low Carb Verden har jeg eksperimenteret med køleskabsgrød, og her er mit bedste resultat:

1 portion

4 spsk. kokosmel
4 spsk. kokosfløde
3/4 dl kokosmælk
1 spsk. olie, f.eks. Livets Olie
1½ tsk. chiafrø
2 tsk. proteinpulver, f.eks. Sun Warrier med vaniljesmag
4 spsk. frosne blåbær el. hindbær
2 tsk. citronsaft, hvis du ikke er til sød grød
1 tsk. hybenpulver (kan udelades)
Et godt drys vaniljepulver

Bland alle ingredienser i en skål/bøtte, sæt låg på og stil i køleskabet natten over.
Rør grøden igennem næste morgen, smag til og server med ønsket drys/topping,
f.eks. ristede kokosflager og granola.

Køleskabsgrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar