fredag den 12. juli 2013

Sommer-morgenmad

Når men vågner op til en skøn sommerdag er en gang yoga efterfulgt af et
spejlæg med Pecorino samt en bærsmoothie en super god start på dagen.
Inspirationen har jeg fra Madbanditten.

Sommer-morgenmad

































1 person

1 æg
1-2 spsk. revet Pecorino
Friskkværnet peber
Purløg
Smør el. kokosolie til at stege i

Smelt smør el. kokosolie ved middel varme og steg ægget, så hviden er fast.
Tag panden af varmen og drys spejlægget med Pecorino og friskkværnet peber.
Pynt med purløg.

75 g frosne hindbær
75 g frosne jordbær
1,5 dl kokosmælk
1 æg
Revet skal af ½ øko citron
1/4 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kokossukker
10 blade basilikum, persille el. mynte
1 tsk. hybenpulver (kan udelades)
1 spsk. olie, f.eks. Livets Olie

Blend alle ingredienser på nær olie. Smag til og tilsæt olie.
Blend max. 20 sek., så olien ikke ødelægges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar