spejlæg med Pecorino samt en bærsmoothie en super god start på dagen.
Inspirationen har jeg fra Madbanditten.
Sommer-morgenmad |
1 person
1 æg
1-2 spsk. revet Pecorino
Friskkværnet peber
Purløg
Smør el. kokosolie til at stege i
Smelt smør el. kokosolie ved middel varme og steg ægget, så hviden er fast.
Tag panden af varmen og drys spejlægget med Pecorino og friskkværnet peber.
Pynt med purløg.
75 g frosne hindbær
75 g frosne jordbær
1,5 dl kokosmælk
1 æg
Revet skal af ½ øko citron
1/4 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kokossukker
10 blade basilikum, persille el. mynte
1 tsk. hybenpulver (kan udelades)
1 spsk. olie, f.eks. Livets Olie
Blend alle ingredienser på nær olie. Smag til og tilsæt olie.
Blend max. 20 sek., så olien ikke ødelægges.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar