mayonnaise, belagt med kødpålæg/ost og pyntet med lidt grønt.
El. som burgerboller til en lækker hjemmelavet burger. El. som hotdogbrød. El. som mini-pizzabund. El. som...
Et ekstra plus er, at de er fryseegnede.
8 stk.
½ stort blomkålshoved
1 gulerod
1 dl hasselnødder
½ dl solsikkekerner
1,5 spsk. loppefrøskaller
½ dl frisk persille
2 æg
60 g revet ost
1 tsk. tørret timian
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. salt
Varm ovnen op til 200 grader.
Riv blomkål og gulerod fint. Mal nødder og kerner i foodprocessoren, tilsæt de øvrige ingredienser og brug puls-funktionen, til du har en ensartet dej.
Form dejen til små runde fladbrød på en bageplade med bagepapir.
Bag brødene i ca. 20 min.
Klar til ovnen |
Færdigbagte grøntsagsfladbrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar